Anne Lindell, Villa Rosa, pitsihuvila, spetsvilla


lauantai 22. syyskuuta 2012

INFO: Ilmoitustaulu, informationstavla, yhteystiedot


…………………………………
Päivity toukokuu 2023. Eli asun edellenkin Villa rosassa, yksin. Vakaa aikomukseni on saada talo myyntiin heinäkuussa.Haluaisin kylläkin vielä asua täällä vuoden pari, mutta yksinasumein ei enää tunnu mukavalta. Lumityöt ovat talvella raskaita.  Kaikki vuodenajat ovat kylläkin ihania Villa Rosassa, mutta kesä on kyllä ehdottomasti parasta aikaa. ... Saa nähdä, miten käy. Hennonko myydä, vai pidänkö talon itselläni esim. lomaviettopaikkana ns. kakkosasuntona, ja hankin vaikka edullisen, pienen asunnon jostain Etelä-Suomesta läheltä lapsiani ja lastenlapsiani. 

Syy myyntihalukkuuteeni johtuu ainoastaan siitä, että haluaisin muuttaa lähemmäksi lapsiani ja lastenlapsiani ... he kaikki asuvat Etelä-Suomessa. Vanhin poikani asuu perheensä (3 lasta) kanssa Espoossa ja keskimmäinen, tyttäreni (1 lapsi) asuu puolisonsa kanssa Turussa. Ihastuin Porvooseen kesällä 2016, josta nuorimman poikani vaimo on kotoisin, ja poikani  muutti perheensä kanssa Porvooseen marrask. 2015 (4 lasta).  Joten ypöyksin olen tänne jäänyt,  ja on koko ajan ikävä lasteni perheitä. Toisaalta Villa Rosa on todella ihana paikka kokoontua isolla porukalla ... kaikki lasteni perheet mahtuvat tänne tosi hyvin yhtä aikaa. Lastenlapseni rakastavat Villa Rosaa. Piha (tontti 1 ha) on iso ja sisälläkin on tilaa temmeltää.

Eli, jos myyn, niin pitkin hamapain myyn. Toivottavasti löydän sitten (kun ja jos se aika koittaa) uuden omistajan, joka todella rakastaa Villa Rosaa, eikä jyllää sitä kokonaan uuteen uskoon ... eli, modernisoi raskaalla kädellä. Villa Rosa on ennen kaikkea koti isolle perheelle, mutta se voi olla esim. leiri- tai kurssikeskus tai jokin muu palvelutalo ... sijaiskoti yms.

Villa Rosa on mäen päällä ja talvella voi lasketella pulkalla ja hiihtolatu lähtee aivan portaikon vierestä ja kesällä tietenkin vesiliukumäki on sekä lasten että aikuisten suosikki. Varsinkin tyttäreni harrastaa metsässä suunnistamaista ja nukkumista (aivan ihanat marja- ja sienimetsät, laavut, ja kuntopolut ympärillä). 



…………………………………

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti